Autor Wątek: Euro Truck Simulator 2  (Przeczytany 18834 razy)

Offline k. wojak

• Administrator
  • Maszynista Stażysta
    • Kana? Youtube
Euro Truck Simulator 2
« dnia: 29 Grudnia 2021, 02:39:08 »
Jak zapewne wiecie od pewnego czasu zacząłem się bawić w Euro Trucka. Początkowo się wzbraniałem bo to nie moje tematy, dodatkowo nie mam kierownicy co obawiałem się, że będzie dość uciążliwe jeśli chodzi o zabawę w tej pozycji, ponieważ w OMSI dość mocno potrafi to dokuczać.  Okazało się, że te obawy są totalnie nieuzasadnione, ponieważ produkcja dostarcza naprawdę kupę frajdy. Sposób w jaki ten tytuł pozwala mi zrelaksować się i luźno porozmawiać z widzami podczas transmisji jest niesamowity. Klimat jazdy połączony z prawdziwym radiem jest czymś, czego czasami potrzebuję. Polecam ten tytuł każdemu, kto jeszcze nie zainteresował się wyżej opisywaną  produkcją.

POLREGIO S.A. Zakład Zachodniopomorski

Offline SpawaczTIG141

• С нами Бог !
Odp: Euro Truck Simulator 2
« Odpowiedź #1 dnia: 29 Grudnia 2021, 19:42:52 »
Dzień dobry, z miłą chęcią służę pomocą w każdej kwestii związanej z ETS2 oraz transportem drogowym i samochodami ciężarowymi. Liczę przy tym na dalszy rozwój serii. Niedługo ujrzymy dodatek rozszerzający mapę o sporą część europejskiej części Rosji, trochę o historii poszczególnych miejsc będę również mógł poopowiadać. Pozdrawiam :)

Offline Matz32

• Moj Kanal YT
« Odpowiedź #2 dnia: 29 Grudnia 2021, 22:05:51 »
Ze swojej strony polecam kombinacje sterowania mysz + klawiatura. Na tej pierwszej gaz hamulec czy skrecanie reszta na klawiaturze  jak kierunki wycieraczki czy swiatla  ;) lepsze tp niz sama klawiatura jeszcze jak niezbyt dobrze mamy ustawiona czulosc skrecania to swoich umiejtenosci. I polecam miec kazdy DLC  - mozna kupic w pakierach taniej + na przeceach najbardziej oplacalne co daje dostep do wielu innych modyfikacji mapowych.

Offline k. wojak

• Administrator
  • Maszynista Stażysta
    • Kana? Youtube
« Odpowiedź #3 dnia: 02 Stycznia 2022, 21:40:58 »

Offline k. wojak

• Administrator
  • Maszynista Stażysta
    • Kana? Youtube
« Odpowiedź #4 dnia: 06 Stycznia 2022, 23:10:04 »
Przychodzę do Szanownej Społeczności z pytaniem, które DLC kupić w następnej kolejności? Myślę nad Skandynawią oraz Beyond the Baltic Sea.

Offline SpawaczTIG141

• С нами Бог !
« Odpowiedź #5 dnia: 07 Stycznia 2022, 09:26:15 »
Nie zastanawiaj się pan, tylko bierz pan Beyond The Baltic Sea. W niedalekim okresie Heart of Russia będzie miało premierę, a BTBS będzie niezbędne aby dostać się tam drogą lądową (zapewne jakiś teleport też będzie). Poza tym, na tym DLC doświadczysz pan niesamowitego klimatu Bałtycko-Słowiańsko, a to wszystko okraszone Prawosławiem. Jest to zdecydowanie moje ulubione DLC.

Offline k. wojak

• Administrator
  • Maszynista Stażysta
    • Kana? Youtube
« Odpowiedź #6 dnia: 07 Stycznia 2022, 14:40:31 »
Zakupiłem Skandynawię i Beyond The Baltic Sea. :)

Offline MrXxxx200

« Odpowiedź #7 dnia: 08 Stycznia 2022, 22:59:49 »
i w nie długim czasie trza będzie  na  Rosję kasę  wyłożyć :)

Offline SpawaczTIG141

• С нами Бог !
« Odpowiedź #8 dnia: 08 Stycznia 2022, 23:20:42 »
A Rosja pribliżajetsia, coraz więcej zapowiedzi i prezentacji terenów i infrastruktury. Myślę że na Luty możemy się szykować.