Autor Wątek: Czy to forum jeszcze żyje?  (Przeczytany 16341 razy)

VETERAN

• Gość
Czy to forum jeszcze żyje?
« dnia: 09 Stycznia 2022, 17:06:37 »
Jakiś czas temu poczytywałem pewne artykuły na tym forum. Padło, i zostało reaktywowane przez nową administrację.
Chwała za to. Tylko dlaczego tu jest tak pusto. Z tego co widzę, oprócz funkcyjnych wypowiada się dwie lub trzy osoby, i na tym koniec.
To nie tak panowie. Nie tak powinno wyglądać forum. Cóż frekwencja  zawsze będzie  niezbyt imponująca, tym bardziej gdy  tuż obok są inne tematyczne fora.
Gdzie jest reklama tego forum ? Internet jest tak pojemny i od reklam tego forum powinno być aż gęsto.
Poza tym, administracja powinna robić wszystko aby zachęcać tych którzy już tu są, do do większej aktywności.
Nie wiem czy ten wpis będzie widoczny, i czy zostanie opublikowany. Pisałem na czacie, niestety wyświetlił się tylko mój nick.

Offline k. wojak

• Administrator
  • Maszynista Stażysta
    • Kana? Youtube
Odp: Czy to forum jeszcze żyje?
« Odpowiedź #1 dnia: 09 Stycznia 2022, 21:26:46 »
Forum żyje, chociaż można powiedzieć, że ono jeszcze na dobre nie wystartowało patrząc po aktywności. Istotnie jest to problem, który rzeczywiście przysparza mnie o ból głowy, chciałbym, aby to forum było bardziej znaczące, jednak z tym brakiem reklam się nie zgodzę - sam wrzuciłem film o tym forum na swój kanał. Dodatkowo nikt nie zabrania Użytkownikom przekazywania forum dalej. :)
POLREGIO S.A. Zakład Zachodniopomorski