Autor Wątek: vFirmy  (Przeczytany 16620 razy)

Offline k. wojak

• Administrator
  • Maszynista Stażysta
    • Kana? Youtube
vFirmy
« dnia: 20 Sierpnia 2020, 02:24:29 »
Rozmyślam ostatnio o vfirmach i mam parę pytań i sugestii. Po pierwsze, to taka vFirma uważam miałaby większą rację bytu we współpracy z DLC Bus Company (jeśli mówimy o OMSI) lub z dowolnym multiplayerem. I tu moje pytanie z racji tego, iż planuję w najbliższym czasie spróbować dołączyć do jednej z takich firm, co tam dokładnie trzeba robić, czy brak multiplayera nie przeszkadza zbytnio w zabawie oraz jak wygląda taka firma "od środka" w związku z brakiem trybu online? I czy wgl warto się tematem interesować? Pytam głównie o OMSI, bo kolejowe (chodź miałem propozycję dołączenia) na tę chwilę mnie nie interesują.
POLREGIO S.A. Zakład Zachodniopomorski

Offline siudemky

• Zasłużony
  • vel. koszowy
Odp: vFirmy
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Sierpnia 2020, 02:36:17 »
Powiem tak. Idea vFirm grupowych imo jest dla tych, co chcą się mocniej wczuć w pracę w wirtualnym MZK; jazdy po godzinach, zmiany... Symulowanie pracy kierowcy. Dla mnie z jednej strony to trochę strata czasu i nietypowe podejście do rozgrywki a z drugiej możliwość poznania ludzi i wspólna że tak powiem zabawa.

Offline k. wojak

• Administrator
  • Maszynista Stażysta
    • Kana? Youtube
Odp: vFirmy
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Sierpnia 2020, 03:02:49 »
Idea vFirm grupowych imo jest dla tych, co chcą się mocniej wczuć w pracę w wirtualnym MZK; jazdy po godzinach, zmiany... Symulowanie pracy kierowcy.
Mam takie samo odczucie i właśnie z tego względu chciałbym spróbować. Chociaż z wymienionym przeze mnie DLC, ten klimacik byłby jeszcze lepszy.
POLREGIO S.A. Zakład Zachodniopomorski