Ankieta

Czy uwa?asz, ?e reklam niepowinno by? w symulatorze?

Tak
1 (25%)
Nie
3 (75%)
Nie mam zdania
0 (0%)

Głosów w sumie: 4

Głosowanie skończone: 17 Kwietnia 2020, 23:34:47

Autor Wątek: Bilboardy w MaSzynie  (Przeczytany 16230 razy)

Offline k. wojak

• Administrator
  • Maszynista Stażysta
    • Kana? Youtube
Bilboardy w MaSzynie
« dnia: 14 Kwietnia 2020, 23:33:39 »
Ostatnio na forum symulatora pojawiły się głosy, że bilboardy ze zwykłymi reklamami (niezwiązanymi z koleją) u siebie w domu za darmo. Ja jestem jednak zdania, że nie ma przesłanek o tym, że bilboardy nie mogą być obecne w symulatorze, skoro reklamy tak licznie nas otaczają. A jakie jest jest wasze zdanie na ten temat?
POLREGIO S.A. Zakład Zachodniopomorski

Offline siudemky

• Zasłużony
  • vel. koszowy
Odp: Bilboardy w MaSzynie
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Kwietnia 2020, 23:37:24 »
ąJako autor dodatku powiem, że nie miałem jak zrobić fot bilbordów kolejowych, bo nie mam takich!
Reklamy nie muszą być tylko kolejowe. Foty zbierałem tak naprawdę od 2017, czyli przed wejściem w MaSzynę. To był pierwszy z projektów jakie chciałem zrobić.
I tak wychodzi na to, że zostają u mnie same pozadzierane. Kto ma dostęp do wątku ten wie. :> [member=10]Siudemky[/member]
Drobne poprawki [member=32]Turbokibel[/member].
Jesli napisalem "Szamyne", to celowo zeby nie bylo. Nie pamietam juz. [member=10]Siudemky[/member]
« Ostatnia zmiana: 05 Maja 2020, 16:32:57 wysłana przez Siudemky »

Offline siudemky

• Zasłużony
  • vel. koszowy
« Odpowiedź #2 dnia: 07 Maja 2020, 22:32:29 »
Paka zostala wydana. To znaczy w parze poszly 2 gole bilbordy. Idac w przyszlosc planuje kolejna taka pake, ale chyba tez brakow reklam.

Ekhm ekhm, oba dodatki macie w 20.09.
« Ostatnia zmiana: 14 Listopada 2020, 00:45:30 wysłana przez siudemky »

Offline siudemky

• Zasłużony
  • vel. koszowy
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Listopada 2020, 00:40:00 »
Przypnę tu mój monolog o reklamach:
Gdybyśmy mieli zakopianke w symq, to z pewnością stały by bilbordy z obecnymi reklamami. W realu jest nawalone bilbordów komercyjnych ile wlezie, grzechem więc jest używanie dostępnych reklam tylko kolejowych. [...] Jak kiedyś pisałem, u mnie się PICe, UTEKI i inne pierdoły nie reklamują, więc foce to co jest. [...]chcemy odzwierciedlać rzeczywistość, to dlaczego by nie focić wielu bilbordów? A potem narzekanie na brak realizmu w mieście. :<

Offline siudemky

• Zasłużony
  • vel. koszowy
« Odpowiedź #4 dnia: 08 Kwietnia 2024, 17:39:21 »
Na ten moment ilostan bilbordów znacznie się powiększył; w 2023 zostały wypuszczone dodatkowe dwie paczki, ale bez żadnego tam szumu czy wow. Cieszy mnie ten spokój, mogę się skupić na sobie :D